Boek aan Huis

Ben je door omstandigheden (tijdelijk) niet in de gelegenheid om naar de Bibliotheek te gaan, maar wil je wel graag materialen lenen? Dan kunnen we de materialen ook bij je thuisbrengen.

 1. Hoe werkt het?

  Een vrijwilliger komt op afspraak één keer in de drie of zes weken bij je langs om materialen te brengen en weer mee terug te nemen.

  Hij of zij maakt een selectie uit het aanbod van de Bibliotheek en komt de materialen persoonlijk bij je thuis brengen. Natuurlijk houden we rekening met specifieke wensen!

 2. Voor wie is het?

  Boek aan huis is er voor mensen die:
  * wonen in de gemeente Velsen.
  * vanwege een fysieke beperking (tijdelijk) niet naar de Bibliotheek kunnen komen.
  * in het bezit zijn van een Eindeloos Genieten abonnement of dat willen afsluiten.

  De service Boek aan Huis zelf is gratis.

 3. Meer weten?

  Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

  Telefoon
  0255 525 353

  E-mail
  info@bibliotheekvelsen.nl

  Contactformulier
  Je kunt ook het contactformulier invullen.

Vrijwilligers gezocht

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Werk je graag met mensen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou! Op dit moment werken ruim 100 vrijwilligers in en rond onze bibliotheken. Er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste vrijwillige medewerkers. De rol van vrijwilligers is van onschatbare waarde want met de inzet en ondersteuning van ons enthousiaste team van vrijwilligers kunnen we écht maatschappelijke meerwaarde leveren. Bijvoorbeeld als Boekmaatje. Dan breng jij boeken aan huis!

Vacatures

vrijwilliger legt uit