Ontmoeting

Studiekringen

Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten en blijf je graag geestelijk actief? Dan is een studiekring echt iets voor jou!

 

Studiekringen Velsen

Leesclubs

Vergroot je plezier in lezen en kom naar een leeskring! Daar ontmoet je andere literatuurliefhebbers en bespreek je samen de gelezen boeken. Doen!

 

Leesclubs

Samen lezen

Samenlezen is een activiteit waar hardop gedichten, verhalen en fragmenten uit romans worden (voor)gelezen en besproken. Een mooie manier om elkaar te ontmoeten en in gesprek te komen.

 

Samen lezen

Handwerkclub de Bieb

Haak of brei samen met anderen aan je eigen projecten. En steek er gelijk nog wat van op. Insteken, doorhalen...

 

Handwerkclub de Bieb

Bordspellen

Zin in een spelletje? Bordspellen zijn een leuke manier om elkaar te ontmoeten. Heb je zin in een gezellige middag waarbij je kennis maakt met een nieuw bordspel of een klassieker op tafel legt? Kom dan langs!

 

Bordspellenmiddag

DoodGewoon

Bij DoodGewoon worden allerlei onderwerpen rondom dood en rouw  besproken. Van erfrecht tot rituelen en herdenken. Elke 8 weken is er een bijeenkomst waar informatie en ervaringen gedeeld worden.

DoodGewoon

Lezingen & evenementen

Elke maand is er in het theater in de Bibliotheek in IJmuiden een lezing. Van erfgoed tot filosofie en vitaliteit tot muziekgeschiedenis. Elke maand een andere schrijver, spreker of verteller.

Naar de agenda