Cadeaubonnen

Wat een mooi cadeau voor de liefhebbers van boeken en lezen. Geef een cadeaubon van de Bibliotheek!

Hoe werkt het?

Je koopt een cadeaubon aan de balie van de Bibliotheek en wij maken daar een prachtig presentje van. Onze cadeaubon is inwisselbaar voor een abonnement voor 6 maanden. Om de cadeaubon te verzilveren kun je aan de balie van de Bibliotheek terecht tijdens bemande uren. Op weekdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Op woensdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Geldig voor verschillende soorten abonnementen

Je kunt kiezen tussen Eindeloos genieten en Lekker Lezen. De cadeaubon Eindeloos Genieten kost 30,- euro en de cadeaubon Lekker Lezen kost 20,- euro.

Lees je graag en veel? Kijk je graag een film? Kies dan voor Eindeloos genieten. Dit abonnement omvat 12 boeken of tijdschriften tegelijkertijd lenen. Uitleentermijn van 6 weken en reserveren is gratis.

Hou je van relaxen met een boek op zijn tijd? Ga dan voor Lekker Lezen. 6 boeken of tijdschriften tegelijkertijd lenen. Uitleentermijn van 4 weken en reserveren kost € 1,-

Wist je dat

Met bijna al onze abonnementen heb je toegang tot online producten van de Bibliotheek: de Online Bibliotheek, de Online TijdschriftenBieb, luisterboeken, podcasts en online cursussen! Dus ook op je eigen telefoon of laptop altijd de Bibliotheek bij de hand om heerlijk boeken te lezen of te luisteren.