Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de bibliotheek beslist iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Communicatie specialist 36 uur

Ben jij een professional met frisse energie die toe is aan een volgende stap in communicatie bij voorkeur bij bedrijven met een maatschappelijke en culturele doelstelling? Ben je thuis in het vormgeven en schrijven van communicatie-uitingen, website beheer en social media? Kun je daarnaast ook de stap zetten naar visie en beleid en word je enthousiast van het implementeren van nieuwe benaderingen en technieken? Dan zoekt ons team jou!

Naar de vacature

De Volksuniversiteit zoekt docenten!

De Volksuniversiteit Velsen streeft naar laagdrempelige ontwikkeling van de individu en biedt een breed aanbod van cursussen voor volwassenen aan. De Volksuniversiteit biedt cursussen aan in de Bibliotheek Velsen (locatie IJmuiden) en in KunstForm Velsen. In het komende cursusjaar gaan wij ook cursussen aanbieden in Velserbroek en in de Bibliotheek in Beverwijk en Heemskerk. Vanwege de uitbreiding van het aanbod zijn we op zoek naar verschillende docenten.

Lees meer

De Bibliotheek is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Je vindt onze vacatures op LinkedIn, Indeed en op de website.

Naar LinkedIn

Vacatures en stages

Werken bij de Bibliotheek of stage lopen? 
Je kunt ons mailen!

Mail hier

Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij de bibliotheek?
Bekijk hier alle vacatures voor vrijwilligers.

Bekijk onze vacatures